La millor informació del ValènciaCF en valencià

3000 aficionats gaudiran dels primers partits a Mestalla de la temporada
,

3000 aficionats gaudiran dels primers partits a Mestalla de la temporada

COMPARTIR

728-90

De manera oficial, Ximo Puig ha anunciat durant el matí de hui dijous 22 de juliol que l’aforament en els recintes esportius de la Comunitat Valenciana no podrà superar les 3000 persones. Per tant, només aquesta quantitat d’aficionats veuran en directe els primers passos del València CF de Bordalás en l’Estadi de Mestalla.

Mesures vigents fins al 16 d’agost

Les restriccions, esteses fins al 16 d’agost, afecten dos partits: el del Trofeu Taronja contra l’AC Milà el pròxim 4 d’agost (20:30h), i el debut de lliga davant el Getafe nou dies després, el 13 d’agost a les 21:00h. Gran part de l’afició valencianista haurà d’esperar que l’evolució de la pandèmia siga favorable per a començar a entrar a Mestalla de forma més regular.

A l’espera de la campanya d’abonaments

En les pròximes hores, el club té pensat llançar la seua campanya d’abonaments, protagonitzada per la renovació dels mateixos (no hi haurà noves altes). El València CF ha volgut esperar esdeveniments i ha aprofitat aquests dies per a mantenir el contacte directe amb la Generalitat Valenciana per a poder dissenyar la campanya d’abonaments sense problemes. És qüestió de dies que se sàpien més detalls sobre aquest tema.