+  PRIMER EQUIP  

2015 no coneix cap victòria com a visitant

Per Pere Alapont · 04 Febrer, 2015

El mes de febrer ja ha entrat i el València ha perdut l’oportunitat d’obrir-lo de la millor manera possible. Després de la derrota a Màlaga per 1 a 0 i una nova imatge d’impotència i falta d’idees preocupant, el conjunt de Mestalla continua sense emportar-se els tres punts com a visitant des del 20 de desembre del passat any, quan va vèncer per 0 a 1 a Eibar. Des d’aleshores, un empat a Vigo, una derrota que ens feu fora de la Copa davant l’Espanyol i l’anomenada caiguda del passat dilluns a La Rosaleda.

Poden semblar pocs partits, però el ben cert és que la imatge negativa del València com a visitant es remunta prou setmanes enrere. Tot i les victòries aconseguides a Eibar o a Vallecas en Copa del Rei durant l’últim mes de l’any, les sensacions que ja deixaven els homes de Nuno durant eixos encontres eren de nerviosisme, falta de fluïdesa al joc i domini del rival. Una cara molt diferent de la que es veu quan l’equip juga a casa, on les víctimes de les victòries blanquinegres cada vegada en són més.

Si el València vol estar a final de campanya entre els quatre primers haurà de millorar des de ja els seus registres com a visitant. S’ha fet tard per a conformar-se amb simples empats. Ara, o victòries o adéu a l’objectiu Champions. 9 partits queden lluny de Mestalla, 4 dels quals són al Camp Nou, San Mamés, Santiago Bernabéu i Vicente Calderón. Les possibilitats estan ahí, matemàticament i virtualment, però tot passa per començar a guanyar ja.