Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

20 anys d’un dels majors robatoris que ha patit el València CF

Per Alex Alfaro · 27 Novembre, 2022

El València ha patit grans robatoris en els seus més de 100 anys d’història. Principalment contra equips com el Reial Madrid. L’equip ha hagut de jugar moltes vegades contra dotze jugares i els àrbitres han sentit que podien fer qualsevol cosa en l’Estadi de Mestalla.

Un dels casos més clars  va ser el partit davant de l’Ajax el 27 de novembre de 2002. En un partit corresponent a la UEFA Champions League, Baraja cau en la frontal però l’àrbitre aplica la llei de l’avantatge. En eixe mateix moment, el central de l’Ajax Bergodolmo creu escoltar el soroll d’un xiulet i va agafar la pilota amb la mà dins de l’àrea. Era penal clar, roja i expulsió. No obstant això, l’àrbitre no s’atreveix a assenyalar penal i pita la falta anterior sobre Baraja. D’esta manera perdona a l’Ajax i no fa bé el seu treball en voler perdonar-li a Bergdolmo el seu error.

 

Jaume Ortí explica la seua opinió de la sanció

Jaume Ortí, el que en aquells dies era president del València, va parlar sobre l’actuació arbitral res més acabar el partit:

“És una decisió increïble. El mateix Koeman ho va reconéixer. És un error descomunal que perjudica molt al València. Això és per a que penge el xiulet. Cal pensar en el futur. No volem pressionar perquè la UEFA ho va veure i cal pensar en el futur. No volem que un error com este se’ns puga girar en la nostra contra”

“Ho tinc clar. Fan el seu treball i ells sabran per a qui treballen. Si estan en campanya, allà ells”

“La gent va estar al costat a l’equip en quantitat i en qualitat. Els jugadors mai estaran a soles”