ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

15000 persones en Mestalla per a vore entrenar a l’equip de Baraja

Per Blanquinegres · 27 Desembre, 2023

El València torna a entrenar-se a Mestalla amb els aficionats aprofitant l’època nadalenca, abans d’entrar en un mes de gener crucial amb una gran quantitat de partits. L’equip dirigit per Baraja jugarà quatre partits de lliga, Vila-real, Cadis, Athletic i Atlètic de Madrid, els setzens de la Copa del Rei contra el Cartagena, i uns possibles huitens i quarts de final.

Els futbolistes han tingut uns dies de vacances per a desconnectar i viure el nadal amb les famílies i ara tornen al treball per a afrontar un mes de gener dens, que determinarà perquè lluitarà el València fins a final de temporada.

L’equip de Baraja ja s´ha exercitat de cara a preparar el partit de LaLiga 23-24 davant el Vila-real CF del dimarts, 2 de gener, a les 21.30 hores, que es disputarà en el feu valencianista. Un entrenament a porta oberta per a agrair l’enorme suport rebut durant l’any.

Segons ha afirmat Enrique Pacheco, speaker oficial del València, hui en Mestalla han assistit més de 15000 persones que han omplit tota la tribuna, la zona baixa de l’Avinguda d’Aragó i un dels fons.