+  PRIMER EQUIP  

12 anys sense xafar l’Arcángel

Per Pere Alapont · 19 Febrer, 2015

El València tornarà a disputar un partit a l’estadi Nuevo Arcángel de Còrdova dissabte vinent. Els homes de Nuno buscaran una victòria que els consolide en llocs Champions i els aprope a la tercera plaça de la classificació en un territori que no rebia el conjunt valencianista des de l’any 2003.

En agost d’eixe any, el València que uns mesos més tard es proclamaria campió de Lliga i UEFA va disputar un amistós de pretemporada que acabà amb derrota blanquinegra per 2 a 0. Més espectacular és el nombre d’anys que porta el València sense jugar un partit de Lliga en la ciutat andalusa; ni més ni menys que 43 anys, des del 1972. El 2 de gener d’aquell any els valencians passaren per damunt dels cordovesos amb un 0 a 4 que deixà dos gols de Quino, un de Forment i altre de Valdez.

El conjunt dirigit per Miroslav Djukic és, en estos moments, cuer de la taula, amb només una victòria com a local, sis empats i cinc derrotes. Tot i això, els de Mestalla no han de deixar-se portar per aquestes xifres prèvies, ja que l’Arcángel pressionarà i posarà tot de la seua part perquè el seu equip puga emportar-se una victòria més que necessària per a les aspiracions de salvació.