Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

11 clubs pacten preu fix per a les graderies visitants

Per Alex Alfaro · 14 Juny, 2023

LaLiga, Aficiones Unidas i els clubs de LaLiga Santander, en particular onze, treballen en l’elaboració d’un conveni per a unificar els preus de les entrades reservades per a les aficions visitants en els estadis de Primera Divisió.

Els paràmetres en els quals es mou la negociació són un preu únic de 25 euros i una reserva mínima de 300 localitats per a aquells aficionats que vulguen acompanyar als seus equips quan juguen a domicili. Aquest conveni es vol signar en les pròximes setmanes per a posar-lo en marxa des de la primera jornada de La Liga 2023/24.

Betis, Sevilla, Athletic, Atlètic de Madrid, Celta, Girona, Reial Societat, Real Mallorca, Cadis, València i Almeria ja ho han manifestat a LaLiga, representada en aquesta iniciativa per Marta Galdeano i Marta de Benito, la seua voluntat i interés a participar.

El conveni encara no està tancat, perquè hi ha serrells per resoldre. En aquest sentit, hi ha alguna proposta que suggereix que cada club puga reservar-se el dret a traure un partit d’eixe preu unificat, bé siga per l’interés d’un rival concret o d’un partit a tenor de la classificació, del moment de temporada o inclusivament la data