+  PRIMER EQUIP  

10 jornades i la lluita pel tot

Per Pere Alapont · 24 Març, 2015

La Lliga s’apropa a la seua recta final i el València ho fa d’una forma que ningú haguera imaginat abans d’arrancar la temporada. Ni el més optimista del lloc esperava que un club amb una estructura completament nova, tant als despatxos com al terreny de joc, poguera estar a estes altures el tercer classificat, amb 60 punts, per davant del vigent campió, a 4 punts del segon i a 8 del líder. I a més, amb les millors xifres de la història.

En estos moments, als de Nuno els resten 10 jornades, 10 finals que l’equip encara amb l’objectiu mínim d’acabar la temporada en llocs de Lliga de Campions. Del títol de Lliga, millor no precipitar-se, ja que és un objectiu matemàticament possible però difícil d’aconseguir per motius evidents.

El camí cap al tot s’iniciarà a Mestalla dins de dos diumenges amb el derby autonòmic contra el Vila-real. Els altres quatre equips que visitaran el coliseu de l’Avinguda de Suècia seran el Llevant, el Granada, l’Eibar i el Celta. A priori, rivals contra els quals podrien obtenir-se tots els punts que hi ha en joc.

I pel que fa a visites, encara toca viatjar a San Mamés en la pròxima eixida, al Camp Nou en la jornada 32 i al Santiago Bernabéu en la 36. Vallecas i Almeria, en l’última jornada, seran les altres eixides.

30 punts en joc encara, duels molt complicats per a tots els implicats en la disputa per la Champions i la Lliga i un València que torna a lluitar per tot. En definitiva, una competició que, per fi, torna a estar bonica.