+  PRIMER EQUIP  

10 anys de maledicció a Sevilla

Per Blanquinegres · 22 Agost, 2014

La capital de la província andalusa, Sevilla, barreja en el valencianisme diferents sabors, dolços i agres, molt agres. El dissabte, el Valencia donarà el tret d’eixida a la vora de Nervión.

 

Sevilla, Estadi Ramón Sánchez Pizjuán, una de les meques del valencianisme. 9-05-2004, el València tornava a tocar el cel en les dits a Sevilla, campions de Lliga. Eixa data marca l’última volta que el club de Mestalla somriu al feu sevillà.

El pròxim dissabte el València CF començarà la lliga a Sevilla, des d’aquell maig del 2004 el València nomes ha sabut arreplegar derrotes de l’estadi andalús i nomes 3 empats en els últims 10 anys.

El del dissabte, no és un partit qualsevol, no és un equip qualsevol. Per tots és sabut les raons d’estes ganes de Sevilla, nomes cal fer memòria i recordar la fatídica nit d’este mes de maig –semifinals d’Europa League-, però la historia ve de mes enllà. A continuació fem un repàs.

València i Sevilla, Sevilla i València son dos equips que en l’última dècada s’han repartit les glories del futbol a Espanya i a Europa. Copes del Rei, Europas League, Supercopes d’Europa, d’Espanya… Títols per el mig que han forjat una rivalitat entre ambdues ciutats.

Dels duels a terres hispalense, el València ha eixit més d’una volta cremat i ben cremat. Nits terrorífiques. Dani Alves provocant a David Silva, robatoris a plena llum en títols o classificacions per el mig, jugadors xivant-se al àrbitre, futbol subterrani… en definitiva, caràcter Sevilla. Massa repetitiu el guió any rere any.

Es per això, els blanquinegres aterraran demà a la nit en la vorera del Guadalquivir amb una única intenció, guanyar guanyar i guanyar, si o si, no hi ha altra solució a l’equació que traure els 3 punts, per varis motius, començar la competició domèstica guanyant i llevar-se tots els complexes d’estos 10 últims anys. El planter ha patit una revolució, però la columna vertebra continua sent la mateixa, aixina que de ben segur, els que ja estaven, adoctrinaran als nous per a saber a que i qui s’enfronten el dissabte a les 21h en una nit de revenja blanquinegra.

quinielaSCFVCF