Zaza vol despertar

Per Blanquinegres · 20 Febrer, 2018

Quan es complix un any del seu primer gol amb el València, Simone Zaza passa per, tal vegada, el seu pitjor moment a l’equip de Mestalla. Va ser l’any passat, en el partit davant l’Athletic Club, després d’una bona jugada entre Orellana i Enzo Pérez, qui va vore el moviment de l’italià per a quedar-se sol. Va rebre el baló, va conduir uns metres i amb la seua cama esquerra va batre Kepa. Era el 2-0 per al València.

Des d’eixe dia, Simone Zaza s’ha convertit en un dels jugadors més estimats per la grada de Mestalla. Els seus gols, la seua lluita, la seua garra i el seu caràcter el fan un jugador molt volgut per l’afició, però hi ha un problema, fa més de dos mesos que no marca, i per això Zaza ha dit prou. Prou a la sequera, prou al nerviosisme, prou a perdre minuts, prou a estar perdut en el camp, prou de laments. Zaza vol marcar i encara el partit davant la Reial Societat a Mestalla, a qui ja li va marcar en la primera volta de la competició, amb les ganes de trencar una ratxa que ja dura massa temps.

En els últims partits, Zaza ha eixit des de la banqueta. L’arribada a l’equip de Vietto i l’estat de forma de Santi Mina li han llevat minuts, però davant el Llevant i el Màlaga, Zaza ha canviat la cara. Ja no es mostra tant nerviós, ni tant ansiós. De fet, al derbi en Mestalla, Zaza provoca el penal que acaba significant el 3-1, mentre que a la Rosaleda, està a punt de marcar només eixir al camp i acaba iniciant el contraatac que significa la remuntada final. Zaza ha dit prou i el diumenge, davant la Reial, vol trencar la seua sequera, vol tornar a ser Simone Zaza.