La millor informació del ValènciaCF en valencià

Zaza canvia la seua situació
,

Zaza canvia la seua situació

COMPARTIR
330-120

Canvi de plans amb Simone Zaza en el València CF. El jugador, després d’estar tot l’estiu en el punt de mira per a ser traspassat, podria quedar-se en el club de Mestalla. Així ho explica la versió web del diari As. El davanter italià sap des de fa temps la postura del club i la decisió de Marcelino respecte a la seua figura. I ha respost amb treball i professionalitat, demostrant que mai serà un problema per a l’equip. Si finalment acaba quedant-se, Zaza acceptaria ser el quart davanter i lluitar pels minuts de suplent. A Marcelino li està agradant molt la seua actitud i no ficaria problemes si finalment, i com pareix, no acaba anant-se’n.

I és que les ofertes pel davanter italià no han sigut satisfactòries, ni per al club, ni per al mateix jugador. Zaza no anirà al Sevilla, és un rival directe i l’oferta damunt és molt baixa. I a la Serie A queden només deu dies de mercat, i encara que ell ball de davanters pareixia que anava a obrir-se amb el traspàs d’Higuaín al Milan, de moment, tot està parat i cap equip pareix, el dia de hui, interessant a oferir els 20 milions que demana el València.

De moment, encara queden dies de mercat, i tot pot canviar, però el davanter italià ha donat la volta a la seua situació amb treball i bona actitud i Marcelino no ficarà problemes a què es quede finalment. Per tant, Zaza podria seguir sent el ‘9’ del València.