La millor informació del ValènciaCF en valencià

Yunus Musah, dins de les 50 millors promeses del futbol
,

Yunus Musah, dins de les 50 millors promeses del futbol

COMPARTIR

728-90

Com cada any, la UEFA ha publicat la llista dels 50 joves més prometedors del futbol mundial, i esta vegada la llista té una particularitat, i és que hi ha un jugador del València: Yunus Musah. El jove extrem del conjunt blanquinegre ha realitzat un inici de temporada espectacular que li ha permés fer-se amb la titularitat i estar en llistes tan importants com esta.

Pedri i Kubo, també a la llista

Per entendre la magnitud d’esta nominació, de la Lliga Santander tan sols hi ha 4 jugadors. Alguns d’ells amb més d’un any al futbol de primer nivell, com és el cas de Kubo; i altres són jugadors que són titulars als equips més grans d’Europa, com és Pedri al Barça. A més a més, equips grans d’Espanya, com l’Atlètic o el Sevilla no tenen cap representació a la llista.

La renovació, un encert

Esta nominació demostra que el València va fer molt bé en renovar a Yunus esta temporada. Encara que els últims partits ha baixat un poc el seu nivell habitual (una situació normal a causa de la seua edat), sempre s’ha pogut observar que és un jugador que crema etapes sense cap vertigen, i ara mateix a València fan falta jugadors amb esta decisió.