La millor informació del ValènciaCF en valencià

Yunus Musah, convocat pels Estats Units per als partits de classificació
,

Yunus Musah, convocat pels Estats Units per als partits de classificació

COMPARTIR

728-90

La pròxima setmana tornarà a parar la lliga a conseqüència de l’atur de seleccions del mes d’octubre. Molts jugadors del València abandonaran la Capital del Túria per a tornar a incorporar-se a les seues seleccions nacionals.

Un d’estos casos és el de Yunus Musah. El futbolista nord-americà ha sigut convocat pels Estats Units per als partits de classificació per al Mundial de Qatar, el qual es disputarà en l’hivern del pròxim any. La selecció dels Estats Units té un projecte de futbolistes molt joves que vol sorprendre a tot el món. Este grup de futbolistes amb molt talent està compost per Dest, Yunus Musah, Matthew Hoppe i Tim Weah. També s’ha de destacar a Gio Reyna, però no està convocat per a este atur de seleccions.

Yunus no va estar en l’anterior convocatòria

Pel que respecta a Yunus Musah, el futbolista del València torna a una convocatòria molt temps després. Cal recordar que l’anterior atur de seleccions, celebrat en el mes de setembre, Yunus no va anar per precaució. El jove jugador estava acabant de recuperar-se de la lesió que va sofrir a la pretemporada i van arribar a un consens entre el cos tècnic del València i la selecció dels Estats Units per a què el futbolista poguera descansar.

La posició de Yunus Musah

Yunus està jugant amb Bordalás, però no en la posició que a ell li agrada. El jugador estatunidenc es considera migcampista i per això ha agafat el dorsal quatre. No obstant això, l’entrenador del València CF sempre li ha ficat escorat a la banda dreta.

És clar que es tracta d’una decisió condicionada per la gran quantitat de baixes que presenta l’equip de la Capital del Túria a les bandes. Per això, Yunus continua treballant per a poder aconseguir la seua oportunitat en la demarcació que a ell li agrada més.