La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les noves mesures contra la Covid-19 que hui entren en vigor
,

Les noves mesures contra la Covid-19 que hui entren en vigor

COMPARTIR

728-90

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va realitzar el passat dijous la roda de premsa pertinent per anunciar les noves mesures a la Comunitat respecte a la Covid-19. Estes mesures entraran hui en vigor i, en un principi, estaran fins al dotze d’abril.

Noves mesures

1.- S’amplia el servei d’hostaleria al 100 % en les terrasses i a un terç en l’interior dels locals. Amb 4 persones per taula, mascareta mentre no es consumeix, ventilació i tancament a les 6 de la vesprada.

2.- S’obrin els gimnasos, pavellons, piscines i instal·lacions esportives d’interior a un terç del seu aforament.

3.- Es reprenen les activitats d’oci educatiu i extraescolars, així com ludoteques i centres d’oci juvenil, en grups de 10 i a un terç del seu aforament.

4.- S’augmenta lleugerament l’aforament per a cerimònies –nupcials, batejos, velatoris o similars- a un terç del seu aforament i amb un màxim de 20 persones a l’aire lliure i a 15 persones en espais tancats.

Estes noves mesures han entrat en vigor hui, dia 15 de març, i estaran actives fins al 12 d’abril. Si es registren variacions importants, es podria fer una revisió.

Mesures que seguiran igual

Es manté la limitació de mobilitat nocturna, el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana i les reunions limitades als convivents en domicilis.