La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ximo Puig anuncia un canvi en les restriccions del coronavirus
,

Ximo Puig anuncia un canvi en les restriccions del coronavirus

COMPARTIR

728-90

El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, ha parlat després de la reunió en la Mesa Interdepartamental per a explicar a la població valenciana les noves restriccions per a fer front al coronavirus. Ximo Puig ha confirmat que este noves mesures entraran en vigor el dimarts tretze d’abril i estaran disponibles fins al vint-i-sis d’abril, on s’estudiarà una rebaixa de les mateixes.

Les noves restriccions

Tal com ha explicat el president de la Generalitat, estes són les noves restriccions:

  1. En primer lloc, s’amplia de quatre a sis les reunions en espais públics. A més, als domicilis podran estar dos nuclis de convivència diferents.

2. Pel que respecta a l’hostaleria, els bars i restaurants continuaran tancant els seus locals a les sis de la vesprada. No obstant això, les terrasses podran obrir al 100% i podran haver-hi sis persones en una mateixa taula.

3. Quant a les residències, es flexibilitzaran les condicions per a visitar a persones que estiguen immunitzades de la Covid-19 a les residències.

Es mantindrà el toc de queda i el tancament perimetral

D’altra banda, el Govern de la Comunitat Valenciana ha pres la decisió de mantenir el toc de queda a les 22 hores. Per tant, la mobilitat continuarà estant prohibida a estes hores de la nit. També es manté el tancament perimetral a la Comunitat Valenciana. Amb esta restricció, cap persona pot eixir ni entrar a la comunitat sense justificació.

Des del govern indiquen que la societat valenciana ha fet un gran esforç de responsabilitat per a arribar a esta situació. Ara mateix, la Comunitat Valenciana és la comunitat autònoma amb la incidència més baixa.