La millor informació del ValènciaCF en valencià

Xifra històrica d’abonaments
,

Xifra històrica d’abonaments

COMPARTIR
330-120

El València CF ha superat este divendres la xifra de 40.000 abonats per a la temporada del Centenari, una xifra històrica. L’abonament total, que permet assistir a Mestalla a tots els partits oficials de l’equip en la temporada 2018.19, ha tingut entre els valencianistes un excel·lent acolliment que ha fet possible esta nova fita. De cara a una temporada tan especial, Mestalla tornarà a viure un ambient de gala, en què l’alta assistència, pròxima al ple, ajudarà a matindre i reforçar, si cap, la comunió creada entre l’equip i l’afició.

El València CF continua venent els últims abonaments disponibles als aficionats que van fer pre reserva i que no van poder acudir a la cita programada i als primers en la llista d’espera, que este mateix divendres ha quedat ja tancada. Segons seguisca existint disponibilitat de localitats, el club anirà contactant amb els aficionats de la llista d’espera en rigorós ordre d’inscripció.

Cal recordar que són ja escasses les localitats disponibles a causa que el club no pot posar a la venda com a abonaments tots aquells seients bloquejats per UEFA, segons normativa, per a diferents usos, les localitats compromeses pel club amb patrocinadors i convenis, a més d’un mínim d’entrades a la venda, així com el 5% de l’actual aforament de Mestalla -entorn de 48.000 localitats-, que ha de ser reservat per a afició visitants (al costat del preceptiu perímetre de seguretat).