+  CRÒNIQUES

Wiener 0-4 València: Els de Nuno comencen amb bon peu

Per Pere Alapont · 08 Juliol, 2015

Baix la pluja de Viena el València ha disputat el seu primer partit de pretemporada i ha vençut sense problemes al Wiener SK per 0 gols a 4. Els autors de les dianes han sigut Rodrigo Moreno, Negredo, Gayà i el debutant Santi Mina.

Des del primer minut de joc el València ha demostrat la seua superioritat davant un conjunt de la tercera divisió austríaca i al minut 7 ja ha aconseguit avançar-se al marcador. Rodrigo, amb la col·laboració del porter dels locals, ha fet el primer gol valencianista de la pretemporada. Poc després, al 14, Negredo feia el segon en fora de joc i ajudant-se de la mà, però l’àrbitre no ha sancionat cap de les dos infraccions. Els de Nuno eren superiors en tot moment, tot i que Yoel ha hagut d’intervenir en alguna ocasió per a salvar algun possible gol vienés, i al minut 23 ha arribat el tercer per a l’equip que hui vestia de taronja. Parejo fa un centre molt ben mesurat i Gayà engalta el baló a la perfecció per a fer el millor gol del partit.

Amb el 0 a 3 s’ha arribat al descans i a la represa el València ha presentat un XI completament nou, replet de jugadors del filial i amb una de les cares noves del primer equip, la del gallec Santi Mina. I precisament ha sigut Mina qui ha fet el definitiu 0 a 4 al minut 6 del segon temps. El jove de 19 anys ha col·locat molt bé el cos després de rebre un baló de Fede Cartabia i ha enviat el baló al fons de la porteria local.

La intensitat ha decaigut en aquesta segona part i ni uns ni altres han aconseguit moure de nou el lluminós. Dissabte vinent, nova prova per al València 15-16, que en aquest cas ja serà contra tot un conjunt de Premier League com és el Southampton de Ronald Koeman.