+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Werder Bremen-VCF (0-0): El VCF acaba 2on a l’Audi Quattro Cup

Per Blanquinegres · 11 Juliol, 2015

El València CF tanca la seua participació a l’Audi Quattro Cup abastant la segona plaça i deixant la porteria a zero en el total dels 90 minuts disputats. Els de Nuno van caure, finalment, a la tanda de penals.

A la Final que continuava amb el mateix format que la del primer partit, enfrontaments a 45 minuts, el VCF començava la Final de l’Audi Quattro Cup a Salzburg enfrontant-se al Werder Bremen i amb una formació, jove, plena de jugadors del Mestalla, més les noves incorporacions del curs; Santi Mina i Zakaria Bakkali, que per fi ha pogut sumar els seus primers minuts amb la camiseta del València CF.

Amb la pilota ja en moviment, tot i que el VCF eixia amb força i bona predisposició, era el conjunt de Bremen qui donava el primer esglai del partit. Afortunadament, Jaume salvava els mobles mantenint el marcador inicial. A falta de poc futbol, la pluja va agafar el paper de protagonista de la cita.

Passat l’equador de la Final, minut 26, el col·legiat de l’encontre va desnivellar el partit a l’expulsar a Kroos, germà del jugador del Reial Madrid, per doble groga. Decisió prou rigorosa de l’àrbitre, sense cap dubte.

El tram final, tot i que va acabar, després de 45 minuts, amb el 0-0 inicial, Jaume va proclamar-se el millor dels blanquinegres sobre el camp al tornar a aparèixer, com en ell es costum per salvar als seus i portar la Final de l’Audi Quattro Cup cap a la, sempre fatídica, tanda de penals. Des d’els onze metres el VCF, finalment va caure derrotat.