La millor informació del ValènciaCF en valencià

Wass, qüestió d’hores
,

Wass, qüestió d’hores

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

El València CF ha accelerat dos dels seus possibles fitxatges perquè puguen començar la pretemporada amb Marcelino García Toral. Dos operacions molt avançades i que podrien tancar-se esta mateixa setmana perquè el dilluns ja estiguen entrenant a les ordres de l’entrenador asturià. Kevin Gameiro i Daniel Wass podrien ser blanc-i-negres en els pròximes dies, eixa, almenys, és la intenció del conjunt de Mestalla. La negociació per Gameiro ja estava pràcticament tancada, i este matí ja pareixia qüestió d’hores el seu fitxatge.

En el cas del danés, el València ha accelerat en les últimes hores. El preu del seu fitxatge és una oportunitat única, i els dos milions que separaven el Celta i el club de Mestalla no pareixen un escoll. El València oferix cinc ‘kilos’ mentre que el club gallec es plantava en set. Ara bé, els valencianistes saben que és un fitxatge que no poden perdre, i volen tancar-lo perquè puga estar en València quant més prompte millor.

El Celta per la seua part, reconeix que l’eixida de Wass està molt a prop. El danés vol jugar a Mestalla i es declarà en rebel·lia si es queda al Celta, per tant, es tracta d’un problema per al conjunt gallec. La situació i les posicions de les tres parts, per tant, deixen clar que Wass serà molt prompte jugador del València CF.