La millor informació del ValènciaCF en valencià

Voro: “Per a mi és un acte de responsabilitat”
,

Voro: “Per a mi és un acte de responsabilitat”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador interí del VCF, Voro González, ha comparegut en roda de premsa com a prèvia del partit davant l’Athletic de Bilbao.

“Dotze anys en futbol són molts anys. El futbol de vegades, dos i dos no són quatre. No vaig a valorar jo ara tant de temps. Des d’aquella primera vegada fins hui han passat huit anys. Per a mi és un acte de responsabilitat. És una situació trist perquè vol dir que la cosa no va bé. El club ha pensat que podem capgirar la situació i és una responsabilitat com a valencianista dins de la dedicació. Cal competir i guanyar partits”.

“Tots volem el millor per al club, ahí entrem tots. Des de la meua humil posició dic a l’afició que anem a fer tot el possible per competir i lluitar per cada punt. Sols podem prometre que anem a treballar i a possar la màxima dedicació”.

“Tenim un partit demà, contra un equip que ha tret molts bons resultats fora dinàmica. És un equip molt intens. És un grup que competix molt bé i anem a necessitar estar molt organitzats per a guanyar demà. La millor medicina seria guanyar els tres punts”.