Voro dona descans a la plantilla del València

Per Pablo Marquez · 13 Maig, 2021

El València va caure ahir per la mínima davant el Sevilla a l’estadi Ramon Sánchez Pizjuán. L’equip de Voro va ser penalitzat per un solitari gol d’En-Nesyri, el qual va estar en una posició molt dubtosa. Després d’esta derrota, el València ja pensa en finalitzar la temporada amb els dos compromisos davant l’Eibar i el Huesca.

En un principi, segons ha informat Onda Deportiva València, el club de la Capital del Túria anava a entrenar hui, però Voro ha pres la decisió de donar descans a la plantilla per a evitar la càrrega de minuts i poder afrontar els compromisos vinents sense cap lesió.

El València va entrenar ahir al Pizjuán

A més a més, la plantilla va entrenar-se ahir després de la derrota al Pizjuán. Voro volia preparar una sessió regenerativa per a aconseguir una situació física òptima dels seus futbolistes.

El pròxim diumenge, el València afrontarà el seu últim partit a casa davant l’Eibar. L’equip de Voro vol acomiadar la temporada amb una victòria a Mestalla i maquillar una mica el mal campionat que han protagonitzat. Ara mateix, el València està huit punts per damunt de les posicions de descens a l’espera del Valladolid que juga en el dia de hui.

El València tornarà demà a entrenar

Pel que respecta a l’entrenament, el València tornarà demà al camp de la ciutat Esportiva de Paterna. Haurem d’estar pendents de la situació física de Thierry Correia, el qual va abandonar el partit d’ahir a causa d’un fort colp en el pit amb Oliver Torres. La sessió d’entrenament està programada per a les 10:30 del matí i també tornaran a entrenar el dissabte.

El diumenge hi haurà partit i no entrenaran per a no tindre una càrrega física molt gran. Amb la permanència aconseguida, Voro no vol que cap futbolista es lesione per a no tindre problemes de cara a la pròxima temporada. A més, l’entrenador valencianista és conscient que en el pròxim mes de juny hi haurà Eurocopa i Europeu Sub-21.