Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT  DECLARACIONS

Voro: “Anem a seguir lluitant per a entrar en Europa”

Per Jorge Olmos · 05 Juliol, 2020

Ha sigut un partit molt competit. La primera part hem estat defensivament molt segurs. La segona part, després de rebre el gol l’equip s’ha refet, hem passat a guanyar el partit i hem tingut l’opció de l’1 a 3 i en una acció desafortunada en la barrera ens han empatat

En qüestió d’actitud, l’equip ha estat de 10. Per a mi el més important és que l’equip hi ha volgut. He vist a l’equip molt solvent, treballant junts, hem intentat guanyar. L’empat no ens valia a cap dels dos

Queden 12 punts encara. Ens hem de centrar en seguir amb bona actitud i competir bé. L’equip necessita una victòria i anem a seguir lluitant i treballant per a intentar estar en europa

No estic d’acord amb què l’equip no haja tingut ganes ni intensitat. Ha treballat bé en defensa, sabíem que el Granada esta molt ben treballat. Quant a actitud i compromís l’equip té una nota màxima

No tracte de valorar a cap jugador individualment, Parejo és un jugador important per a nosaltres

He vist a un equip que volia, clavat en el partit. La situació anímica no és bona, els jugadors estan pressionants

La primera pedra és que els jugadors competisuquen bé. Estem competint però els errors ens estan penalitzant molt

Hem intentat ser solvents, no cometre errors i ser solvents defensivament. Un gol ha sigut de penal i l’altre en un error a la barrera que no podem cometre