+

Vint-i-quatre punts de Will Thomas servixen perquè València Basket sume la sèptima

Per Cristian Año · 15 Desembre, 2018

Autor: Josep Prats

S’obria la jornada 12 de la Liga Endesa en el Coliseum de Burgos en un encontre on San Pablo Burgos volia seguir amb la seua bona ratxa al seu pavelló, mentre que València Basket, buscava retrobar-se amb la victòria a domicili, ja que no ho feia des de la jornada 4 en la seua visita al Obradoiro.

Cancar, després de dos minuts de partit, era l’encarregat d’obrir el marcador per a posar el 2-0 d’inici. Els taronja començaren amb molts tirs errats, però anaven passant els minuts i els homes de Ponsarnau agafaven el capdavant del partit. Un triple de Fravier donava el màxim avantatge per als locals, cosa que va fer parar el partit a Ponsarnau amb el 15-11 en el lluminós. Aquest temps mort va fer que València Basket baixara la diferència i finalitzara el primer quart amb el resultat de 21-18.

Un alley-opp amb Matt i Labeyrie com a protagonistes inaugurava el segon quart (21-20). Un parcial de 0-5 va fer que els taronja es posaren +4 al marcador, fins a eixe moment, el màxim avantatge del partit (25-29). Gràcies a l’encert des del triple, els taronja aconseguien anar-se’n al descans amb una renda important al seu favor (37-44).

Iniciada ja la segona mitat, Frazier va ser l’encarregat de fer la primera cistella per a posar el 39-44 al marcador. No obstant això, dos tirs alliberats convertits per Will Thomas, pujava l’avantatge dels taronja al +11 per primera vegada en el partit (39-50). El de Baltimore s’estava convertint en el jugador del partit, ja que, en 24 minuts de partit, havia aconseguit 14 punts. Arribats a l’equador del tercer quart, el màxim avantatge per als taronja seguia augmentant, en aquest cas, pujava fins al +13 (42-55). A la fi del tercer període, el marcador era de 51-64.

Kravtsov estrenava l’últim quart per a posar el 53-64. Passat un minut d’aquest últim període, San Pablo Burgos aconseguia baixar de la decena de punts per a posar-se 58-67. A poc a poc, els burgalesos s’acostaven més en el marcador, perquè a cinc minuts per a la fi del partit, el marcador era de 65-72. Finalment, València Basket va allargar un poc més la seua diferència i va guanyar per 77-87.