La millor informació del ValènciaCF en valencià

Villa: “M’hauria encantat estar en l’acte del Centenari”
,

Villa: “M’hauria encantat estar en l’acte del Centenari”

COMPARTIR

728-90

El ‘guaje’ Villa ha repasat la seua etapa de jugador professional en una conversació amb Cañizares, on han parlat del seu temps conjunt en el club valencianista.

M’hauria encantat estar en l’acte del Centenari, però en eixos moments estava competint i no vaig poder. Va ser una llàstima no poder estar, però hi haurà temps en un futur

Estar en València va ser molt especial per a mi, ja no sols a nivell futbolístic, però ha sigut on més temps he estat, les meues dos filles són valencianes i sempre hem estat còmodes allí. Sempre he tingut una connexió molt gran amb València. Vaig ser molt feliç, inclòs en moments molt difícils

El meu procés de maduració no el canviaria. Em senc molt orgullós de la meua carrera professional