La millor informació del ValènciaCF en valencià

Villa: “Marcelino és l’entrenador perfecte per al València CF”
,

Villa: “Marcelino és l’entrenador perfecte per al València CF”

COMPARTIR

728-90

Aprofitant l’apertura d’acadèmies valencianistes als EEUU, el València CF, de la mà de Voro, ha aprofitat per a retrobar-se amb un dels jugadors exvalencianistes més estimats per l’afició, David Villa. El davanter s’ha mostrat satisfet per la visita i ha mostrat el seu punt de vista de la situació de l’equip ‘ché’:

Que et sembla l’obertura de les escoles del València CF als Estats Units?
“Em sembla molt bé, crec que el València és un club reconegut mundialment, molt volgut a nivell mundial i crec que és una iniciativa fantàstica poder obrir escoles per a donar-los als xiquets l’oportunitat de poder estar més prop d’un club tan gran”.

Ajudarà al València a ser més reconegut i a fer marca vindre a Estats Units per a obrir acadèmies?
“Sí, crec que és un dels objectius i pense que, més que ser molt reconegut a nivell mundial, és donar-li l’oportunitat als fans d’estar molt més prop del que és el València”.

Existeix passió i talent entre els xiquets americans pel futbol? Creus que pot haver-hi en el futur jugadors nord-americans en Espanya o el València?
“Sí, clar que existeix passió, crec que el futbol és l’esport per excel·lència a nivell mundial. En Estats Units encara hi ha deports més famosos però cada volta es juga més al futbol, volen disfrutar d’este deport tan bonic i estic convençut que en el futur ací este deport serà el més practicat”.

Segueixes al València des de Nova YORK?
“Clar, seguisc a tots els meus exequips, li tinc molta estima a tots i òbviament al València. Vaig estar molt de temps, seguisc molt l’actualitat, m’agrada disfrutar quan guanyen, patisc molt quan perden, i faig el que faria qualsevol persona que li té apreci a un club com el València”.

Coneixes bé a MARCELINO, com valores la seua fitxatge?
“Sí, conec bé a MARCELINO, va ser el meu entrenador quan jo començava en el filial del SPORTING. El considere un amic, hem coincidit moltes voltes en les nostres carreres esportives. Crec que és l’entrenador perfecte per al València, per a tornar a portar al València on es mereix, un entrenador en molt caràcter que per tots els llocs per a on ha passat ha triomfat i per tant estic convençut que ho farà en el València també”.

L’estil de MARCELINO acopla en el València? Com ho definiries?
“Crec que l’estil de MARCELINO s’acopla a tots els estils, a tots els clubs possibles, és un entrenador en molt èxits, és molt bo, un gran entrenador, i quan eres bo i fas les coses bé, és difícil no acoplar-te a cap estil. Pense una volta més que ara mateix com es troba el València necessita un revulsiu, en este cas com entrenador, i crec que MARCELINO reuneix totes eixes característiques que ara poden portar al València a canviar de cara i a tornar a estar en el més alt, com sempre”.

El NEW YORK CITY des de València es veu com un gran club que fa les coses bé i en Villa com Capità, va tot tan bé com s’aprecia?
“Realment estem molt contents de la repercussió que està tenint el NEW YORK CITY tant a nivell del país com a nivell mundial, és la nostra tercera temporada i la veritat és que el club està treballant molt per a donar-se a conèixer en tot el món i estem contents que tot vaja tan bé tot i que som un club molt jove. Estar ací de Capità és una alegria per a mi, estan anant bé les coses tant a nivell individual com col·lectiu i realment no em puc queixar. Estic molt content”.

imagen81064d

NOMPARTITSPUNTS
JAUME1225
FEGHOULI1214
ANDRÉ GOMES912
BAKKALI109
NEGREDO98
MUSTAFI136
ENZO75
ALCACER134
CANCELO 112
PAREJO132
DE PAUL62
RYAN41
DANILO51
SANTOS61
JAVI FUEGO151