+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Victòria sabor a permanència al derbi (1-3)

Per Blanquinegres · 28 Març, 2015

3 punts d’or per als xics de Curro Torres que a falta de 7 jornades veuen com la temporada camina sense cap esglai a la taula classificatòria. Gols davant el filial groguet per a Alex López, Borja i Fernando Cano.

Gran victòria del filial blanquinegre, davant el Vila-real B, per tal de començar a plasmar la seua permanència de cara a la pròxima temporada, quan encara resten 7 jornades per disputar-se al grup 3er de la 2a divisió B.

Derbi a la Plana, a la Ciutat Esportiva del conjunt submarí. Una primera presa de contacte a la que d’ací a una setmana els seus homòlegs més majors repetiran, però esta volta a l’Estadi de Mestalla i amb la Lliga de Campions en l’horitzó.

Amb una bona organització el Mestalla va saber fer-se fort al camp com visitant i ser el protagonista de les millors ocasions a la primera part tot i no ser l’amo de l’esfèric, en possessió del Vila-real B. Finalment, tant de seguiment defensiu i tàctic a la primera meitat va fer que al descans s’arribarà amb el marcador inicial, 0-0. Aixó si, les sensacions tot i que la igualtat era la tònica predominant, el Mestalla marxava cap als vestidors com el que sap que esta fent els deures bé.

Amb l’inici de la represa, el conjunt de Curro Torres va deixar clar que el treball realitzat als primers 45 minuts no anaven a ser inútils per als seus. Des del xiulit que donava continuació al segon acte, el conjunt blanquinegre va buscar trencar l’inaugural 0-0. Prop va estar de fer canviar el lluminós Nando, quan estavellava la pilota a la meta defensada per Bañuz. Finalment, la seguretat del VCF Mestalla va donar el premi gros. Alex López obria la llauna al minut 50. Ahí no va quedar la cosa, el Mestalla colpejant primer va continuar per el camí de certificar els 3 punts i 20 minuts més tard, Borja aconseguia signar el segon gol per al València CF Mestalla. Al 71, el conjunt valencianista ja comandava per 0 a 2 després d’una gran jugada de Toni Lato. El filial groguet era incapaç de frenar la millor versió blanquinegra de la temporada i Fernando Cano, molt actiu des de la 1a part, donava el KO tècnic a l’equip local posant el 0-3 a l’electrònic del Mini del Vila-real. Als últims moments de partit, Franco Acosta donava el color groc al partit fent l’únic gol per als seus. Un gol que només servia per maquillar el resultat que després del xiulit del col·legiat, reflectia un contundent 1 a 3.