+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Victòria molt patida del Mestalla (2-1)

Per Blanquinegres · 14 Desembre, 2014

El tècnic del filial blanquinegre demanava atenció i començar ben clavats al partit. Poquet va durar eixa atenció que demanava el preparador. Malgrat la victòria aconseguida la passada jornada davant el Reus (0-1), el Mestalla entropessava prompte, al minut 3. Apurada de fons de Joel i este servia en safata el primer gol visitant a Oscar, que només havia d’espentar-la, avançant-se molt be a la saga valencianista. Colp molt dur quan encara no s’havien superat els 5 minuts. Els minuts passaven i el Mestalla no trobava la forma de reaccionar. Gelats com el temps. Les imprecisions castigaven una i altra volta als de Curro Torres, amb, això si, arribades un tant estèrils del catalans, que no aconseguien ampliar la diferència.

Com un clic, la polèmica al verd va permetre al Mestalla traure la garra, que faltava. Passat el 30’, un possible penal a favor del Nando provocava l’expulsió de Curro Torres, per protestar la passivitat del col·legiat. A la fi dels primers 45 minuts el marcador no va variar i quedava l’esperança de poder vore la recció als segons 45 minuts que encara restaven.

Amb el regrés al verd, la banqueta va moures per buscar la reacció. La figura del ‘stopper’ al mig de camps desapareixia per donar entrada a un home de més creativitat com és Dani Ramírez.

A la memòria del col·lectiu present a l’Antonio Puchades la primera part i una sèrie jugades entre rigoroses i de poca esportivitat el partit es va tacar per complet. D’esta lluita al camp el Mestalla va traure petroli. Al 21 de la segona, una combinació perfecta entre Iban Salvador i Nacho Gil arribava l’empat. El xicotet dels Gil signava el gol amb una preciosa vaselina superant així al meta del Cornella, Segovia. Eixe gol i la garra dels minuts posterior ficaven justícia a un partit que es ara si, es disputava al 100% en busca del premi dels 3 punts. Un premi que el Mestalla no volia compartir i per això a falta de 2 per al descans el Mestalla abastava la remuntada. Dani Ramírez aprofitava la centrada de Borja amb alguna cosa de fortuna i convertia el 2 a 1 a favor del VCF Mestalla al marcador.