ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Victòria de fe davant el Werder Bremen (1-2)

Per Blanquinegres · 05 Agost, 2017

El València Club de Futbol va aconseguir una victòria a base de constància i creença amb un Lato que anotava el seu primer gol com professional en el València C.F per a donar la victòria al seu equip. Els homes de Marcelino plantejaren un partit controlat sense patir massa i amb una defensa amb molta jerarquia en què Javi Gimenez i Vezo complirem amb molt bona nota en el partit de presentació del Werder Bremen davant la seua afició.

En la primera part es va poder vore un València controlant el partit i amb possessions llargues que tocaven tots els homes sobre el verd i evitaven el control i el joc del rival. La primera oportunitat va ser per a Parejo en el minut 3 en una falta en què el porter del Werder Bremen va eixir massa i el capità del València volia sorprendre amb un llançament a porta. Però el Werder Bremen es presentava davant la seua afició i a poc a poc recuperava la possessió i manava en el partit amb dos ocasions abans de complir-se la mitja hora de partit i posava els nervis en l’equip de Marcelino. Tot i això en el minut 20 arribava el primer gol del partit amb la firma de Dani Parejo. En una falta provocada per Medrán, el capità valencianista, Dani Parejo amb poca carrereta llançava i col·locava la pilota a la dreta del porter. El primer colp el donava el València Club de Futbol en el partit de presentació del Werder Bremen en territori alemany. Els minuts passaven i no ocorrien massa coses fins als minuts finals de la primera part on l’equip alemany s’animava atacant la porteria de Jaume, però Montoya que estava firmant un gran partit, continuava sent una muralla en defensa. Arribava la fi de la primera part d’un partit en poques ocasions i amb molta jerarquia i control per part del València de Marcelino que amb este gol ja sumava 12 en tota la pretemporada.

La segona part començava amb una greu errada de Neto fruit de la relaxació, recordem que Neto havia entrat en substitució de Jaume en la segona part. El davanter del Werder Bremen li va llevar la pilota a Neto, però cal nombrar la gran reacció de Javi Giménez i Vezo anant ràpidament a terra i evitant el gol, amb ajuda també de Nacho Gil que també es va sacrificar en defensa en esta jugada. Ofensivament, Nacho Gil i Santi Mina demostraven ganes d’agradar i de guanyar-se un lloc en l’onze inicial, ja que els dos van eixir en la segona part atacant la porteria del Werder Bremen. Al minut 74 una bona jugada del Werder Bremen, des de darrere va acabar en una passada de la mort en la qual Max Kruse va enviar la pilota al fons de la porteria defensada per Neto. En el minut 84 Antonio Lato aconseguia l’1-2 a base de constància en un retruc que li va caure a les seues botes i la va espentar al fons de la xarxa alemanya. El final del partit va arribar amb un València firmant un 5 de 5 en victòries.