Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Victòria per a continuar invictes i col·locar-se tercers (3-2)

Per Blanquinegres · 01 Octubre, 2017

El València CF va aconseguir una molt patida victòria en Mestalla per 3-2, amb gols de Zaza, Parejo i Rodrigo.

El conjunt valencianista volia aconseguir un nou triomf en casa, on l’equip de Marcelino havia sumat 7 de 9 punts possibles, sense encaixar cap gol fins al moment. I des del primer moment va demostrar que volia el protagonisme. Amb Carlos Soler al costat de Parejo al mig del camp en lloc del sancionat Kondogbia i Andreas i Guedes per bandes, el conjunt blanc-i-negre va tindre el control absolut en els primers minuts, davant un rival que venia de no massa bons resultats en els últims encontres. Neto va fer una primera bona parada, després d’un xut de Susaeta aprofitant una mala eixida del baló per part de la defensa valencianista. Passat l’equador de la primera part, cap dels dos equips havia aconseguit generar una clara ocasió de gol, més enllà d’un xut de Gayà que pararia en dos temps Kepa. Va ser en eixe moment quan Guedes va estar molt a prop de fer el primer, amb un xut que va rebutjar Núñez a córner quan Mestalla ja cantava el gol. I a la següent no varen perdonar els nostres. Pereira va servir a Gayà, que va alçar el cap i la va posar enrere perquè Zaza marcara un nou gran gol. I uns minuts després arribaria el segon, després que Parejo marcara des dels onze metres, un penalti que havia fet clarament Arrizabalaga sobre Rodrigo. Abans del descans, Neto va fer una enorme parada a una cabotada de Vesga per evitar que l’Athletic Club acurtara distàncies.

En el segon temps, l’objectiu era clar: mantindre la porteria a zero i tancar una nova victòria en Mestalla. Però el primer no es va poder aconseguir, ja que Aduriz, que havia entrat per San José, va marcar després de controlar dins de l’àrea un centre des de l’esquerra i rematar amb la cama dreta. Varen ser uns minuts de baixó dels nostres, i Núñez va estar molt a prop de fer el segon amb una cabotada. Això si, el patiment no va durar molt, ja que Montoya va posar un gran baló perquè Rodrigo, amb molta habilitat, superara Arrizabalaga i fera el tercer. Però res anava a ser fàcil, i quan faltaven quinze minuts Raúl García tornava a acurtar distàncies. El patiment va seguir fins al final, però l’equip de Marcelino va aconseguir tres punts més en Mestalla per a posar-se tercer en la classificació.