ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Victoria amb dificultats davant del Cartagena

Per Alex Alfaro · 24 Juliol, 2021

Tercera batalla de la pretemporada la que li tocava afrontar al València enfront del Cartagena. Novament en una vesprada molt calorosa, l’equip de Bordalás buscava seguir amb les bones sensacions donades contra el Vilarreal i l’Atromitos. Un rival que la temporada passada va patir per a aconseguir la permanencia en segona divisió.

Diakhaby al mig del camp

L’alineació titular portava la principal novetat de la incorporació de Diakhaby en el mig del camp com “6”. D’aquesta manera, la defensa quedava conformada per Paulista i Alderete. A més, Guedes eixia per primera vegada durant la temporada com a titular. Bordalás donava a l’oportunitat a Menargues, Fran Pérez i Vázquez, amb els quals està costant durant tota la pretemporada.

Mamardashvili salvant al València

Començament bastant dubtós per part del València. Els jugadors del Cartagena van saltar al terreny de joc a deixar-se la vida, i als locals els va costar fer-se amb la possessió. La primera ocasió clara arribaria en el 27 de partit, on després d’una pèrdua de pilota del València, li tocava traure un mà a mà Mamardashvili. Després de la pausa per a la hidratació arribaria una altra rematada del Cartagena des de la frontal de l’àrea, que es perdia pels núvols de la Ciutat Esportiva de Paterna.

No obstant això, no hauríem d’esperar molt per a veure la reacció del València. En la següent jugada la va tindre Guillamón en l’àrea xicoteta, però una parada de Marc Martínez va aconseguir enviar la pilota a treta de cantó.

Remuntada en la segona part

La segona part va arrancar amb els únics canvis de Guerra i Jason. No obstant això, no va començar de la millor forma per al València. En la primera jugada de la segona part va arribar el gol del Cartagena després d’una jugada per la banda dreta.

La imatge de l’equip no estava sent bona, però la fortuna va colpejar aquesta vegada del costat del València. Cherysev empatava el partit després d’una asistentencia involuntària de Guedes. Amb l’empat ja en el marcador seria Alderete qui amb una rematada de cap espectacular posara el segon.

En el carrusel de gols d’aquesta segona part, li arribaria el torn a Sobrino. Penal provocat per Guillamón i gran transformació de Sobrino.

Debut de Estacio

Un de les grans fites del partit va ser el debut de Xavi Estacio substituint a Alderete. El jugador del Juvenil A va comptar amb més de 20 minut

Reduix distàncies el Cartagena

Encara quedaria temps perquè el Cartagena reduira distàncies i posara el 3-2. Després d’una jugada per la banda esquerra, la pilota arribada al punt de penal. Poc podia fer Mamardashvili. El de Geòrgia va poder disposar dels 90 minuts continuant així la lluita per ser el segon porter.

Millor segona part

La primera part de hui ha sigut molt pitjor que la de la resta de partits. No sols pel resultat, sinó per les sensacions de la plantilla: febleses defensiva i molt poca lucidesa ofensiva. Massa canterano i jugadors fora de lloc per a apanyar pels que no estan i pels quals haurien de vindre. Però la xarrada de*Bordalás en el vestuari va funcionar, i els futbolistes van eixir amb molta més intensitat a la segona part.

La següent parada en aquesta travessia serà enfront del Saragossa en el Pinatar Arena