La millor informació del ValènciaCF en valencià

Vecino, alternativa real per al VCF
,

Vecino, alternativa real per al VCF

COMPARTIR

728-90

El VCF planeja ja la temporada que ve i hi ha posicions que s’han de renovar més que altres. Una d’elles és el migcampista ofensiu, on sols milita Parejo.

Des de principi de temporada, s’ha vist la carència de l’equip en eixa posició. Així més, quan Celades optava per jugar en 4-3-3, però va tindre dificultats i va optar per quedar-se amb el 4-4-2. Per tant, l’arribada d’este jugador donaria descans a Parejo.

Des d’Itàlia, han apuntat que el conjunt valencianista ha preguntat per Matías Vecino. Però segons ha informat Héctor Gómez, ha sigut l’agent del jugador el que ha oferit al jugador al VCF i al Sevilla. El representant de l’uruguaià és el mateix que el de Florenzi, cosa que és un avantatge per la relació amb la Direcció Esportiva valencianista.

Lucci, l’agent del jugador italià, sap que el futur de Vecino està lluny de Milà perquè la relació jugador-entrenador no és bona.

L’internacional amb Uruguai ja va estar en l’òrbita del VCF perquè fou un desig de Marcelino, però el preu era impensable.

Als seus 28 anys, Vecino vol eixir d’Itàlia i el seu agent l’ha oferit al VCF. El conjunt de Mestalla encara no ha contestat perquè no té la classificació per a la Champions no està assegurada.