Crònica: El VCF Femení cau derrotat per 1-3 en la final del COTIF davant l’Atlètic de Madrid

Per Blanquinegres · 11 Agost, 2017

Les xiques del València Femení arribaven a la final del COTIF 2017 després d’un gran torneig. Enfront, l’Atlètic de Madrid, amb moltes ganes també de fer-se amb el trofeu. L’inici anava a tindre un clar domini blanc-i-negre, encara que el gol no arribava. Per contra, la ‘colchonera‘ Sonia anava a marcar un gran gol per a posar el 0-1 en el marcador. Minuts després, una errada entre la nostra portera i la defensa, feia que el baló entrara lentament en la porteria i sumara el segon gol per a les visitants. Així i tot, el València no abaixava els braços i Joyce retallava distàncies en un gol increïble per l’escaire dret de la portera. Al descans, 1-2 i la segona meitat per davant.

photo_2017-08-11_21-35-27
En tornar del descans, les nostres xiques eixien en ganes de donar-li la volta al marcador, però en tan sols 10 minuts, Carla anava a repetir i anava a fer un gran xut impossible de parar per a la portera. Les madrilenyes deixaven el partit pràcticament sentenciat amb un resultat d’1 a 3. Finalment, tot i tindre alguna ocasió, el marcador no s’anava a menejar més i el València CF Femení s’acomiadava del COTIF 2017 com a subcampiones després de perdre davant el conjunt madrileny per 1 gol a 3. Les xiques s’ho van deixar tot en el terreny de joc però no es van poder endur la recompensa.