La millor informació del ValènciaCF en valencià

VCF Responde, l’original compte de Twitter contra la censura de Meriton
,

VCF Responde, l’original compte de Twitter contra la censura de Meriton

COMPARTIR

728-90

Han passat més de dos-cents dies des que Meriton Holdings prenguera la decisió de bloquejar els comentaris dels aficionats en les publicacions dels comptes oficials del València CF. D’esta forma, el valencianisme no pot comentar en cap missatge compartit pel club, siga crític o positiu.

Esta decisió es va produir el passat mes d’abril. Quan el València CF es va sumar a una iniciativa dels clubs de la Premier League contra el racisme. No obstant això, els equips anglesos van permetre comentar a tots els aficionats la setmana següent.

La funció de ValènciaCFresp

No pareix que el València tinga cap intenció de permetre als seus aficionats comentar a les seues publicacions. Per este motiu, un aficionat del club de la Capital del Túria ha tingut una idea, perquè els valencianistes puguen expressar la seua opinió. El compte @ValenciaCFresp té com a objectiu acabar amb la censura de Meriton Holdings contra els aficionats del València CF a les xarxes socials. Per esta raó, la funció d’este compte consisteix en copiar tots els tweets publicats pel València CF.

D’esta manera, els aficionats poden expressar la seua opinió sobre tot el que publica el club i sobre la gestió de Peter Lim en el València CF. Ara mateix, el compte de Twitter ja té quasi 1.500 seguidors. El valencianisme ja està cansat de Meriton Holdings. Per esta raó, naixen diferents iniciatives per a poder pressionar a Peter Lim.