+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

VCF Mestalla-Reus: Iban i Arango apropen la salvació definitiva (2-0)

Per Blanquinegres · 16 Abril, 2016

Victòria vital i fonamental del Mestalla per tal de començar a cimentar la salvació de forma definitiva. Més valor encara en traure els tres punts davant el Puchades i el segon classificat al grup tercer de la 2a divisió B, el Reus.

Els primers compassos del partit van començar definint que el Mestalla posaria les ganes per tal de tallar la mala dinàmica en la que es trobava clavat. Dit i fet, als onze minuts del primer temps, Iban Salvador provocava una falta a la frontal de l’àrea que ell mateix es disposaria a disparar. El xut del guineà superava la tanca i es colava dins la xarxa. El conjunt de Curro Torres, complint el primer partit de sanció, s’avançava ràpidament i demostrava colpejant al rival, el bon joc que estava protagonitzant. Més còmode es posaria el partit quan el conjunt visitat es quedava amb un home menys. Abans de marxar al temps de descans el Mestalla encara va tractar d’ampliar diferencies al lluminós però este no va arribar. L’única presencia que el Reus va mostrar al primer temps de joc va ser una contra que Alex Sánchez va tapar bé evitant el tant que igualara la partida. La mala noticia d’este primer acte va ser la lesió d’Iban Salvador que va obligar a fer el primer canvi del partit. El seu substitut va ser Arango, el colombià.

A la represa el partit s’igualava prou més i fins i tot el Reus pareixia agafar més protagonisme en el camp del Puchades. Este bon moment dels catalans va durar poc, fins que Nacho Gil entrava al camp i provocava un canvi de marxa del filial blanquinegre. A partir d’este moment les contres amb perill dels blanquinegres eren una costant a la que el Reus no podia posar-li remei. El gol era qüestió de temps. Ja dins del minut 80, el davanter que va substituir a Iban, Arango, signava el 2 a 0, aprofitant una bonica passada de la mort que va rematar el colombià i de pas segellava el partit i els tres punts. La victòria arribava per fi al Puchades i frenava la ratxa negativa de 5 derrotes consecutives en una jornada en la que el Mestalla no podia contar amb la seua parella de centrals titular i amb el lateral dret titular. Tant Ayala com Akapo complien el seu primer partit de sanció després de conèixer les seues injustes sancions fruit de la jornada del passat cap de setmana.

La proper eixida del Mestalla enviarà als blanquinegres fins a la Ciutat Comtal per mesurar-se a un rival amb les mateixes pretensions com és el filial del FC Barcelona.