+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

VCF Mestalla 2-1 Sabadell: El Mestalla tanca l’any sumant els 3 punts

Per Blanquinegres · 20 Desembre, 2015

L’any 2015 arribava a la fi hui davant el CE Sabadell. El Mestalla volia fer bo el punt sumat la setmana passada davant el conjunt arlequinat. Tot i que la moral no està molt dalt, l’equip blanquinegre segueix mostrant bones maneres tot i la mala dinàmica de resultats. Era el Mestalla qui més prop va estar de fer el gol. Un gol que finalment va transformar Iban Salvador al 21 del primer temps. El davanter blanquinegre orientava perfectament la pilota que li servia Fernando Cano i superava sense problemes a Craviotto fent l’1 a 0.

Podria haver ampliat diferencies el Mestalla si la vaselina de Nacho Gil haguera trobat porta però qui si va saber trobar el fons de la xarxa va ser Marc Fernández, que poc després de l’alegria blanquinegra tornava a signar les taules al marcador, concretament al 27 del primer temps.

Tot i que el marcador ja no va tornar a canviar fins a la fi de la primera part, va ser el Mestalla qui finalitzava el partit molt més sencer buscant trencar la igualtat que regnava al marcador des d’el trenta de la primera part.

La segona part s’iniciava sense cap canvi, però va ser 5 minuts després quan els canvis van produir-se. Després d’una dura batalla amb l’àrbitre i d’unes decisions un tant dubtoses, Alcañiz veia la segona groga de partit i deixava als arlequinats amb ú menys durant 40 minuts de partit. Fruit d’eixa falta, que donava superioritat, va nàixer la més perillosa de la segona part, el 2-1 va estar al cap de Tropi que no va na poder ajustar la rematada.

Amb el marcador igualat tots dos tècnics van arriscar amb el que tenien al camp. Per una part Curro Torres va buscar tindre més presencia al mig del camp i a la zona d’atac. Entrat Arango, el Mestalla disposava un 3-5-2 al camp per tractar d’ofegar al Sabadell i poder fer el segon. Per l’altra banda, el tècnic del Sabadell, Miguel Álvarez, tot i estar en ú menys sobre el Puchades arriscava amb una línia de 3 darrere, 4 al mig i altres tres davant buscant la que podia ser la seua primera victòria lluny de la Nova Creu Alta.

Al tram final de partit, la sensació d’haver estat amb superioritat no es feia nota al còmput general i el partit caminava cap al repartiment de punts. Però este equip no es rendeix mai i tot i la dramàtica situació dels blanquinegres a la classificació, Arango va lluitar per poder fer el gol definitiu que feia sumar 3 punts vitals dels blanquinegres tot just l’últim partit de l’any. Una bona forma d’acomiadar el 2015 recuperant l’essència de la victòria.