La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF inaugura la seua Acadèmia a Nova York
,

El VCF inaugura la seua Acadèmia a Nova York

Voro va encapçalar l'expedició blanc-i-negra en un nou projecte per expandir la marca del club
COMPARTIR

728-90

El pla d’expansió internacional de la marca VCF va arredonir ahir un dia històric en obrir oficialment la primera escola permanent del València a Nova York. Es tracta de la primera escola als Estats Units a la qual seguirà demà divendres l’obertura de l’Escola de Miami (Florida).

L’acadèmia del València va arrancar amb un emotiu acte en el Humanities hall de Long Island (LIU). En ell mateix, l’ex entrenador Voro González va felicitar a l’organització i va mostrar el seu orgull pel “meravellós que resulta venir a Nova York i veure com mil xiquets i xiquetes entrenen dur per a obtenir un lloc en la nostra Acadèmia. Veure als xiquets gaudir i aprendre amb entrenadors valencians és alguna cosa emocionant”.

La seu de l’Acadèmia és el Campus de la Universitat de LIU, un dels centres superiors educatius més prestigiosos de Nova York, i que compta amb unes instal·lacions òptimes per a la pràctica del futbol. Joseph Schaefer, responsable d’operacions de la Universitat, va intervenir en nom de la Institución educativa, per a mostrar la seua alegria per acollir l’acadèmia valencianista. L’acord marc amb LIU inclou un programa d’intercanvi tant per a estudiants, joves dones i homes futbolistes i sessions formatives amb executius del VCF que compartiran la seua experiència en el futbol professional amb l’alumnat.

Prop de 400 xiquets i xiquetes entrenaran i competiran, en la Lliga O.S. Club Soccer, amb la samarreta valencianista durant les pròximes temporades. Les proves d’accés s’han desenvolupat durant esta setmana i més de mil xiquets s’han presentat a les mateixes, en un èxit sense precedents d’acceptació.