El VCF ha superat 4 de les 5 eliminatòries coperes amb un 2-1 en l’anada

Per Blanquinegres · 18 Gener, 2018

El València Club de Futbol va imposar-se anit per 2-1 al Deportivo Alabès en l’estadi de Mestalla en el partit corresponent en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei, un resultat que li va servir per a classificar-se en quatre de les cinc ocasions anteriors en les quals va registrar este marcador en el torneig del KO.

L’única vegada que no va aconseguir l’objectiu va ser l’última, en la campanya 2014-2015, en la qual, amb Nuno Espírito Santo a la banqueta, el 2-1 de l’anada davant l’Espanyol va servir de res, ja que en la tornada els pericos remuntaren aconseguint un triomf a Cornellà-El Prat per 2-0.

Prèviament este mateix resultat es va produir davant el Reial Madrid (campanya 51-52) en la qual un 1-1 en la tornada va dur al València a la final; Davant l’Atlètic de Madrid en la temporada 58-59 en la qual els valencianistes també van guanyar per 1-3 a domicili. Anys més tard, un 0-0 a Còrdova en la campanya 64-65 també va donar la classificació a la formació ‘che’ que, posteriorment i de nou davant el Reial Madrid, aprofitava el 2-1 per a passar de ronda gràcies al 0-1 arredonit al Santigago Bernabéu en la tornada en els quarts de final de la Copa 66-67, en la qual el club de Mestalla també es va proclamar campió.