La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF exposa la seua millor versió defensiva
,

El VCF exposa la seua millor versió defensiva

Els de Marcelino només han encaixat un gol en els últims cinc partits de Lliga
COMPARTIR
330-120
La millor versió defensiva del València CF es prepara per al desafiament d’enfrontar-se al millor atac de la Lliga. Amb il·lusió i ambició, el conjunt dirigit per Marcelino arriba este dissabte al Camp Nou amb el repte d’acabar amb la imbatibilitat a la Lliga del FC Barcelona. Per què no? Va a ser un duel molt complicat, davant un rival ferit després de la seua eliminació en la Champions League enfront de l’AS Roma, però l’equip arriba embalat després de sumar 25 dels últims 27 punts en joc.

Un dels motius que han reforçat al grup és la seua fortalesa defensiva. En les últimes cinc jornades, el València CF ha estat prop d’aconseguir la perfecció en defensa, solament ha encaixat un gol, arreplegant els fruits al treball que es realitza diàriament en la Ciutat Esportiva de Paterna.

En el període de temporada que l’equip va disputar dos partits per setmana, com va ocórrer durant el mes de gener, el grup treballava recordatoris dels conceptes tàctics. Des de llavors s’ha emfatitzat a entrenar els aspectes defensius, i l’equip ha millorat moltíssim. No és una qüestió exclusiva de la línia defensiva, el compromís ha sigut de tots els futbolistes, començant pels davanters on comença la línia de pressió, amb l’únic objectiu de ser millors en eixe aspecte del joc, que ja està donant els seus fruits.

El repte del Camp Nou és majúscul, ja que el FC Barcelona és l’equip més golejador amb 79 dianes, amb un premi de 2,54 gols anotats per partit. Solament dos equips dels 15 que ja s’han enfrontat al conjunt blaugrana en el seu estadi van aconseguir arrapar un punt, ningú ha guanyat allí, i únicament el Getafe CF va ser capaç de tancar la seua porteria. La plantilla és conscient que va a ser molt complicat, però té la il·lusió de puntuar en el Camp Nou, on es presenta amb la seua millor versió defensiva.