La millor informació del ValènciaCF en valencià

Vallejo: “Ens queda molt per corregir, avançar i millorar”
,

Vallejo: “Ens queda molt per corregir, avançar i millorar”

COMPARTIR
728-90

La derrota d’ahir contra el Saragossa va ser un pal dur per a un equip que no coneixia la derrota en pretemporada. A més, l’equip venia de remuntar al Cartagena en un partit molt treballat, i semblava que les sensacions eren cada vegada més positives.

No obstant això, les baixes i la falta de fitxatges estan sent determinants en la confecció d’un onze titular que no disposa de migcampistes. Almenys que tinguen fitxa del primer equip. Prova d’això és que Bordalás alinea en aqueixa posició a dos centrals (Guillamón i Diakhaby) i dos jugadors del filial (Javi Guerra i Burlamaqui). La resta, ja siga per lesió o perquè estan a Tòquio, no pot sumar en aquesta pretemporada.

Vallejo, nota positiva en aquesta pretemporada

Com és habitual, Manu Vallejo està rendint en aquest València CF. Sempre que juga minuts és per a aportar a l’equip, en una dinàmica que ja recorda a la de la temporada passada. El gadità, això sí, espera tindre més protagonisme amb José Bordalás, i ja porta 3 gols en aquesta pretemporada. Després del partit, Vallejo va fer autocrítica i va recordar l’objectiu d’aquests partits: arribar bé al primer partit de Lliga.

“No ha sigut un partit gens bo. És un test més de pretemporada, anem agafant els conceptes que ens demana el mister. El divendres tenim un nou partit contra el Llevant i cal preparar-nos bé per a guanyar i arribar bé per al primer partit de lliga”.

“Ens queda molt per millorar, avançar i corregir. Estem en sintonia, l’equip vol. Cal continuar treballant”.

“Som el València CF i volem guanyar tots els partits. Intentem fer el que ens demana el Míster però portem poc temps i molta càrrega acumulada a les cames”.

“És pretemporada, tant per als bons com per als mals resultats. Intente ajudar a l’equip en el que puga. Tenim molta faena per davant i molta il·lusió per a fer les coses millor que hui”.