La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València darrere de Hans Hateboer
,

El València darrere de Hans Hateboer

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

El València CF seguix treballant per a perfilar el seu projecte Champions i tindre quant més prompte millor la plantilla completa. Marcelino vol treballar tot el temps possible amb els seus jugadors, i per això, el club, ja té moltes negociacions avançades. D’altra banda, encara hi ha posicions per reforçar, encara que hi ha una idea del perfil desitjat, encara no existix un nom definitiu. És la situació del lateral dret. Marcelino vol un jugador alt, físicament fort i que puja ser polivalent.

L’últim jugador d’eixe perfil en sonar per al València és Hans Hateboer, jugador de l’Atalanta italià, i a qui diversos mitjans del seu país ja vinculen amb el club de Mestalla. En concret, el portal Voetball Iinternacional, qui informa d’una oferta feta pel València d’un milió d’euros, oferta, que l’Atalanta hauria rebutjat.

Hateboer, de 24 anys, és internacional absolut amb Holanda, i ha sigut uns dels millors jugadors de l’Atalanta esta temporada. Pablo Longoria el té en la seua agenda des de fa temps, l’italià és un dels mercats que millor coneix, i no ha dubtat a l’hora de passar el seu informe a Marcelino. Ara bé, si el València finalment el vol, haurà de ficar damunt de la taula, una quantitat més gran.