La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF presenta la campanya d’abonaments baix el lema “Un sentiment etern”
,

El València CF presenta la campanya d’abonaments baix el lema “Un sentiment etern”

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

El València CF ha presentat en el dia de hui la campanya d’abonaments per a la temporada 2018-2019, una temporada molt especial per la tornada a la Champions League i per la celebració del Centenari del club. Entre les novetats que ha presentat el club de Mestalla està el famós “Abono Total” un abonament on estan inclosos tots els partits que jugue el València CF a Mestalla la pròxima temporada en les competicions de Lliga, Champions i Copa. Un ‘sentiment etern’ és el lema de la campanya d’abonaments més ambiciosa de València CF en els últims temps. Després de molts anys amb problemes, preus molt alts i insatisfacció entre els abonats i l’afició en general, el club ha volgut solucionar i respondre a les crítiques canviant la seua manera d’actuar. L’abonament total naix de la demanda de l’afició, i respon a la voluntat del club de millor a través d’escoltar als seus aficionats.

Més enllà d’açò, l’abonament es caracteritza també per tindre nombrosos descomptes al llarg de l’any, per exemple, si se cedix un seient per a un partit concret. A més, la també la fidelitat als colors blanc-i-negres tindré descompte, més alts que la temporada passada. Ara bé, sense dubte, una de les novetats més aplaudides és la prohibició de fumar a l’estadi. El València és un referent social i per tant, ha habilitat diverses zones, allunyades dels seients, per a poder fumar sense molestar a qui vol vore el partit de manera saludable.

Així i tot, el club ha deixat a la disposició del públic general, les claus de la nova campanya i la llista de preus amb relació al sector de la grada. Una informació que podràs vore prement este enllaç.

en
Videos