ACTUALITAT  CRÒNIQUES

El Valencia CF fa mèrits per a sumar més que un punt en la seua visita a la SD EIbar (1-1)

Per Blanquinegres · 16 Desembre, 2018

Només recorrent al VAR, la SD Eibar va evitar la victòria del Valencia CF en Ipurua després d’un primer temps on Rodrigo va donar un festí de futbol. Va marcar un gol i va tornar “boja” a la defensa local, encara que Charles empatara posteriorment de penal després que l’àrbitre rebera l’assistència per vídeo, per unes mans de Gayà. Amb un resutat d’1 a 1 es va sumar un altre empat en Lliga.

Abans que el ‘19’ valencianista es convertira en un futbolista impossible de neutralitzar, Neto va reaccionar a un violent llançament de Charles. Seguidament el Valencia CF va fer un pas endavant i va aconseguir el gol per a marxar al descans amb un resultat favorable. Va ser en el 29 quan l’equipes va poder posar per davant en el marcador després d’un bon centre de Wass que rematava Rodrigo Moreno a plaer.

I com si es repetira el guió del primer temps, va ser l’SD Eibar la que va eixir “mossegant”. Calia tornar-se a posar el vestit de guerrers i patir, però el col·legiat va rebre assistència del VAR per a castigar amb una pena màxima un centre que va tocar Gayà amb el braç. Charles no ho va desaprofitar. Calia sobreposar-se al colp. Rodrigo amb una rematada de cap i Cheryshev amb un xut des de dins de l’àrea, van buscar el gol sense precisió. El Valencia CF va seguir molt viu, encara que sembla “barallat” amb el VAR.

En el minut 72, Carlos Soler va traure màgia de les seues botes inventant-se una passada màgica a Santi Mina, però quan es disposava a rematar… va ser agafat per Peña, caient el davanter valencianista sense que es considerara penal pel col·legiat. Es quedava sol davant el porter, però no va poder armar la seua cama per al llançament. El València CF ho va intentar fins al final, quan Parejo va colpejar ja en el descompte per a intentar sumar un botí superior al del punt que finalment es va aconseguir. Es van fer mèrits per a aconseguir la victòria, però va quedar en empat.