ACTUALITAT  CRÒNIQUES

València Bàsquet remunta 21 punts i s’imposa a Casademont Saragossa

Per Jorge Olmos · 24 Octubre, 2020

València Bàsquet va aconseguir la tercera victòria de la temporada en lliga després de remuntar 21 punts en un partit on va regalar la primera part i en el qual no va tindre el primer avantatge fins al minut 35. Un estratosfèric quart quart (31-10) va servir per a posar el 3-3 al caseller, però no deuria acostumar-se a estes gestes el conjunt de Ponsarnau, ja que sempre no serà Diumenge.

El partit va arrancar amb la versió de l’equip a la lliga Endesa, amb falta de ritme i sent superat pel rival en totes les facetes del joc, sobretot en la d’intensitat.

Tant és així, que al primer quart Ponsarnau va haver de parar el partit dos voltes, i és que Saragossa va passar per damunt d’un VBC desdibuixat. 27 punts encaixats i un desavantatge de 13 punts al final del primer quart.

I la cosa no va millorar al segon. El conjunt taronja seguia amb dos marxes menys que el rival, que jugava a plaer tant a la pintura com a l’exterior. A la fi de la primera part, València no havia anat per davant al marcador i perdia per 16.

Després del pas pels vestidors, com va passar a Kaunas, l’equip va canviar la cara i va començar a millorar. Sostingut amb el llançament de 3, es va apropar al marcador. L’últim quart va ser l’explosió definitiva i amb un parcial de 16-5 el conjunt taronja es va posar a 1 al marcador amb 5 minuts per davant.

El València s’està acostumant a remuntar, i tornava a tindre opcions. Quan faltaven 4 minuts es consumava la refeta i s’avançava per primera volta al marcador, i una vegada per davant ja no va deixar escapar la victòria, que finalment va ser de 9 punts (93-84) amb un estratosfèric últim quart en el qual el parcial fou de 31-10.