Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

València Bàsquet no falla davant un pobre Khimki (88-82)

Per Pascual Játiva · 23 Desembre, 2020

València Bàsquet s’enfrontava a l’últim de la classificació, el Khimki de Moscú a la Fonteta, en un partit que els taronja no podien perdre si volien acabar a posicions de playoff la temporada.

El partit començava amb poc encert, el Khimki amb la seua dinàmica negativa no aconseguia fer un bon joc. València, per la seua part, tampoc estava còmode en atac llevant a Pradilla, molt actiu amb 4 punts i bones accions. Al final del primer quart, el resultat era de 16-13.

Començava a carburar València Bàsquet davant un Khimki una miqueta indolent en defensa que, llevant a McCollum amb 8 punts en el primer quart, a penes aconseguia inquietar la defensa taronja. Els locals si que feien mal de la mà de Hermansson que, amb diversos punts i assistències, comandava a l’equip cap a una diferència de +16 (45-29). A més, la millor notícia la va protagonitzar Joan Sastre tornant després de més de 2 mesos de lesió.

Després del pas per vestidors la situació no anava a canviar molt. El Khimki pareixia que no volia guanyar el partit i els taronja aumentaven la distància fins a 20 punts. No obstant això, dos triples de Timma apropaven al Khimki a 9 i obligaven a Ponsarnau a parar el partit.

En l’últim quart va arribar a posar-se a 5 Khimki, però Martin Hermansson, amb un partidàs, no anava a permetre la derrota del seu equip. Tornava el +10 dels taronja a falta de 3 minuts. Finalment, no patiria València Bàsquet per a guanyar el partit per 88-82.