ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

València Basket es proclama campió del We’re Back Preseason Tour

Per Jaime March · 16 Septembre, 2020

El València Basket s’enfrontava al ASVEL Villeurbanne en la final del We’re Preseason Tour a les 20.00 a la Fonteta amb les baixes de Klemen Prepelic i Vanja Marinkovic però amb l’alta de Derrick Williams.

El partit començava amb Bojan Dubjlevic com a gran referent en atac que donava un xicotet avantatge que ràpidament reduïa l’equip francés. Immediatament, Joan Sastre es va posar el mico de treball per a donar un avantatge que el segon quintet ampliaria fins a 10 punts.

Mike Tobey important en aqueix parcial a favor de València Basket amb 8 punts consecutius. Abans de finalitzar el primer quart Martin Hermannsson deixava una delícia de cistella per a finalitzar el quart (15-29).

ASVEL va reaccionar en l’inici del segon quart amb un bon parcial que li va permetre estar a 7 punts. Hermannsson seguia de dolç i donava unes cistellas que venien bé per a agafar oxigen a l’entitat valenciana.

Kalinic i Dubjlevic continuaven augmentant la renda taronja que es va anar amb un més 10 al descans (36-46).

El tercer quart començava amb molt fallades en els dos equips però dues cistelles ràpides de Joan Sastre inauguraven la segona part.

La segona unitat de València Basket no aprofitava aqueixa renda obtinguda i Norris Col·le els feia veure que ASVEL no anava a abaixar els braços deixant el partit obert per a l’últim quart (50-60).

Ja en l’últim quart el ASVEL es va desfonar i es va deixar tot en la pista donant resultats fins a col·locar-se a 5 punts. Kalinic i algun triple alliberat van retornar aqueixa calma a València Basket perquè es fera amb el partit (66-77).

D’aquesta manera, València Basket és campió del We’re Back Preseason Tour i tanca una pretemporada perfecta.