La millor informació del ValènciaCF en valencià

Uros Racic continua sense entrenar amb el grup
,

Uros Racic continua sense entrenar amb el grup

COMPARTIR

728-90

El jugador valencianista Uros Racic continua patint els problemes de vertigen que arrossega des del passat 21 de desembre. El migcampista valencianista pateix vòmits i marejos, per això, s’ha sotmès a proves mèdiques.

Els problemes del serbi no han millorat després de la seua absència davant el Sevilla FC a Mestalla pels mateixos motius i és per això que no ha pogut completar un entrenament amb els seus companys al llarg d’aquesta setmana.

En el dia de hui Uros Racic s’ha exercitat amb un fisioterapeuta en solitari i la seua convocatòria per al partit de demà està en dubte.

Javi Gracia haurà de tornar a innovar en l’onze

El tècnic valencianista Javi Gracia ja va patir l’absència del jugador serbi el passat partit davant el Sevilla FC a Mestalla i és per això que al costat de Carlos Soler va jugar Daniel Wass.

Per al partit de demà aquesta opció és la més fiable, però el tècnic també contemple donar cabuda en l’onze valencianista a Vicente Esquerdo perquè siga el jugador de l’Acadèmia valencianista qui acompanye a Carlos Soler en l’onze titular davant el Granada.