La millor informació del ValènciaCF en valencià

Uría: “La derrota no canvia res, seguirem amb la ruta marcada”
,

Uría: “La derrota no canvia res, seguirem amb la ruta marcada”

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Rubén Uría ha tornat a donar la roda de premsa posterior al partit de Lliga, esta vegada davant el Getafe, un partit en el qual Marcelino continuava sancionat i que ha significat la primera derrota del València esta temporada. Així ha vist el partit el segon entrenador valencianista:

Esperava un rival tan agressiu?

La veritat és que ens ha sorprés la duresa del partit. Abans de l’expulsió portaven diverses grogues i moltes faltes, però és futbol. No ho esperàvem, però està dins del que és el futbol i ha dificultat el nostre joc.

Dol perdre un partit així, amb un més durant tot el segon temps?

El nostre full de ruta va a seguir sent la mateixa. Hem sigut un equip que ha proposat una manera de jugar i lamentablement hui no ha pogut ser. A voltes jugar contra deu quasi dificulta més el joc del nostre equip, com ha passat hui. Després de l’expulsió pràcticament no s’ha jugat. És complicat traure una conclusió d’este partit.

La gespa us ha afectat com ha dit Parejo?

No anem a posar excuses de cap tipus. El rival ha fet un gol, nosaltres segon i ens han guanyat. Hem de seguir treballant i preparar el partit contra el Celta. El de hui és passat. Analitzarem els errors i ja està.

Han passat factura les baixes?

Tenim jugadors en els quals confiem i creiem. Som un equip jove i dinàmic. Som conscients que la derrota anava a arribar algun dia. Ha arribat hui. Però no canvia gens. Seguirem el mateix full de ruta. No hem pogut guanyar, però en el còmput general vam poder meréixer molt més.

Cal passar pàgina i començar a pensar en el Celta?

Anem a vore i analitzar el partit i corregir errors. Demà i passat començarem a preparar el partit contra el Celta.

Supose que estan molt agraïts amb l’afició.

Només podem tindre paraules d’agraïment per a les persones que han vingut a vore’ns. Hui era un dia molt fred i els agraïm el viatge. Açò és perquè l’equip està donant alguna cosa que no venia donant últimament. Estem molt contents pel seu viatge.