La millor informació del ValènciaCF en valencià

Beneïda la bandera del 1924
,

Beneïda la bandera del 1924

A la Basílica de la Verge dels Desemparats
COMPARTIR
330-120
Coincidint amb la missa anual i el tradicional menjar de Nadal de l’Associació de Futbolistes del València CF, una àmplia representació dels jugadors que han defensat la camiseta de l’entitat han portat la nova bandera del València CF perquè siga beneïda pel seu l’il·lustríssim bisbe auxiliar de València, Esteban Escudero, en la Basílica de la Verge dels Desemparats.

Com ja succeïra l’any 1924, els futbolista que han defensat la camiseta del València CF han sigut els portadors de l’emblema. En este cas, Fernando Giner, president de l’Associació de Futbolistes i el seu predecessor i Llegenda del club, Pep Claramunt, van ser els primers portadors de la bandera i els encarregats de pujar-la a l’altar just abans de la missa en record de tots els valencianistes morts. El cor de l’escolania entonant l’Himne de la Coronació de la Verge ha posat l’emotiu punt i final a l’acte de benedicció.

Després de la missa, visiblement emocionat, Fernando Giner va assegurar sentir-se “orgullós de portar l’estendard en un dia tan assenyalat com hui. Cal agrair al club que haja encarregat la confecció d’una nova bandera que tant de bo ens dure cent anys més. És una bandera nova però el sentiment que representa és el mateix”.

La nova bandera, a causa de les cures que precisa l’original per a la seua conservació i que reposa ja en la llotja VIP de Mestalla per a goig de tots els valencianistes, ha sigut encarregada pel València CF a l’empresa ABBE perquè tinga el simbolisme de l’anterior i passarà a partir d’ara presidir els actes solemnes institucionals de l’entitat.