Un València desastrós cau derrotat a Vila-real

Per Jorge Olmos · 28 Juny, 2020

El València encarava la visita a l’Estadi de la Ceràmica després d’uns dies convulsos amb la derrota d’Eibar i l’aparició d’informacions en les quals s’evidenciaven les diferències dins del vestidor. Celades deixava a Kondogbia fora d’un onze al que tornava Maxi Gómez.

El partit va arrancar com acabà la jornada anterior. Amb domini del rival dels de Celades, que al minut 13 ja anaven per darrere al marcador després d’una gran acció de Paco Alcacer que firmava un gran gol. Després del colp, lluny de reaccionar, el partit seguia dominat pel Vila-real, que ofegava al València i a punt estava de fer el segon al minut 20 amb un remat al pal de Gerard Moreno.

El conjunt del Túria és una ombra del que va ser fa relativament poc i ha vagat per Vila-real, sense cap tipus d’orgull ni d’actitud i al descans, després del gol de Gerard Moreno, perdia per 2-0 amb un marcador que podia haver sigut més ample. Una primera part lamentable d’un equip mort.

Després del pas pels vestidors, Ferran es va quedar als vestuaris substituït per Guedes. El València va començar a igualar el domini local al joc, però sense crear perill ni donar la sensació de poder igualar l’encontre. De fet, no va fer ni un tir a porteria en tot el partit, el que posa en evidència el nivell del partit dels de Celades.

Finalment, derrota clara d’un València que no va comparéixer a Vila-real i que és un equip mort al qual el millor que li pot passar és que acabe la temporada i no tinga més lesionats.