La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un Lointek Gernika d’Europa, arriba amb perillositat a la Fonteta
,

Un Lointek Gernika d’Europa, arriba amb perillositat a la Fonteta

+
COMPARTIR
330-120

Autor: Josep Prats

Després de fregar l’èpica a Salamanca, la Liga Dia torna a la Fonteta en un nou partit de la part alta de la classificació per a les xiques de Rubén Burgos.

Lointek Gernika és un equip que està realitzant una magnífica temporada. Les basques, terceres en la classificació amb 11 victòries, es van classificar com a cap de sèrie per a la Copa de la Reina gràcies al seu alt rendiment jugant a domicili.

Gernika ha cedit només davant Perfumerias Avenida, en un partit que es va decidir en l’últim quart, i davant IDK Gipuzkoa, en un altre enfrontament que se’ls va escapar en l’últim període.

Això sí, València Basket se sent còmode a casa. El conjunt de Rubén Burgos compta per victòries els seus últims quatre partits a casa, caient només davant Girona i davant Perfumerias Avenida en l’Open Day. Es viurà un partit emocionant.

El conjunt basc arribarà amb l’alta de Kamile Nacickaite. La jugadora lituana es va incorporar a la disciplina bilbaïna ja en aquest 2019, i va debutar enfront Snatt’s Sant Adrià en la passada jornada. Un reforç més per a la seua línia exterior.