Un encertat Betis evidencia els problemes de València Bàsquet (95-85)

Per Pascual Játiva · 04 Octubre, 2020

Jornada 4 de Lliga Endesa que enfrontava a València Bàsquet amb Reial Betis, un dels equips més humils de la categoria l’objectiu de la qual és evitar el descens. Diumenge, a les 20h., no és dels partits que més abelleix jugar però que cal guanyar si no es volen passar dificultats per a classificar a la Copa ACB.

Davant les baixes en el lloc d’escorta, Ponsarnau eixia amb Hermansson i Van Rossom en pista. El belga va començar el partit molt entonat, amb 7 punts en el primer quart. Malgrat això, un inici molt apàtic dels taronja, com és habitual, sumat a un gran encert dels bètics, feia que el marcador final del primer quart fora de 23-18.

En el segon quart no canviava molt el partit, un horrible percentatge triple de València (3/13) i un espectacular James Feldeine, que va acabar la primera part amb 18 punts, feien que el Betis se n’anara 47-42 al descans. Només Labeyrie (11 punts) estava entonat en un València Basket sense idees en atac, com és habitual i massa permissiu en defensa.

Després del pas per vestuaris el Betis va trobar el seu màxim avantatge (+9) però ràpidament va reaccionar València Bàsquet arribant fins i tot a empatar el partit a 56, creixent des de la defensa i la bona faena de Kalinic, però no culminava la remuntada i el Betis tornava a posar-se per davant. Al final, 65-60 per als locals que començaven a creure’s la victòria.

Els minuts passaven i Betis seguia per davant, i el partit entrava en els seus minuts decisius amb la necessitat de remuntar de València, tasca que feia més difícil un James Feldeine deslligat, que va ser el millor dels locals amb 25 punts.

No va alçar cap en cap moment un trist València, i un Betis molt encertat va aconseguir derrotar als valencians amb un resultat final de 95-85. El dijous, pròxim compromís d’Eurolliga en el Wizink Center davant el Reial Madrid.